Naomi Campbell heittäytyi Tina Turneriksi – katso upeat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti taannoin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Säihkyvän kaunis nainen nähtiin äskettäin catwalkilla Robert Cavallin muotinäytöksessä. Nyt Naomi on ikuistettu upeaan V Magazine -lehden kuvasarjaan, jossa tumma nainen poseeraa poplegenda Tina Turnerina tämän ikonisiksi tulleessa tyylissä.

Supermalli nähdään kuvissa vaaleassa glitteriä pursuavassa, minimittaisessa hapsumekossa. Mustavalkoisessa kuvasarjassa Campbell tekee seksikkäitä rock ’n roll poseerauksia Marc Jacobsin ja Ralph Laurenin couture-asuissa. Katso kuvat tästä.Kuva: V Magazine

Tina Turnerin tapaan upealla, afroamerikkalaisella mallikaunottarella on hyvin treenattu kroppa, joka tulee esiin leikkisässä Private Dancer -kuvasarjassa. Seksikkäissä mustissa nahka-asuissa Campbell vangitsee täydellisesti poplaulaja Turnerin karismaattisen olemuksen.

41-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa. Taannoin brittiläinen mallitähti kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Vladislav Doronin kanssa.