Rihannan saunareissusta 18 000 euron lasku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Kaunotar vaihtaa myös alituiseen hiuskuontalonsa väriä ja mallia, mutta tänä vuonna poptähti on viihtynyt yllättävän pitkään blondina.

Nyt laulajattaren uutisoitiin maksaneen huiman summan kampaamoreissua varten. Rihanna matkusti äskettäin Britanniaan esiintyäkseen muun muuassa The Jonathan Gross -keskusteluohjelmassa. Poptähti oli käynyt ennen televisioesiintymistään saunassa, joka oli kuitenkin virhe neitokaisen hiuksia ajatellen.

Rihannan hiukset nimittäin menivät pilalle saunakäynnin aikana, jolloin poptähti lennätti kampaajansa Los Angelesista Lontooseen 18.000 eurolla. Lähteen mukaan kaunotar ei luottanut muiden kampaajien taitoihin, vaan halusi luottokampaajansa Ursula Stephenin korjaamaan hänen pilalle menneet hiuksensa.

– Rihannan hiukset menivät takkuun ja lyttyyn saunassa. Hän halusi kampaajansa paikalle heti, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.