Allerginen reaktio hiusväriin: Naisen pää paisui palloksi – shokkikuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla liikkuu kauhutarinoita pahasti pieleen menneistä hiusten värjäyksistä. Nyt 25-vuotias Carmen Rowe on joutunut kokemaan kauhuja, jollaisia ei soisi kenellekään. Hänen päänsä nimittäin paisui kotona tehdyn hiusten värjäyksen tuloksena karmaisevaksi palloksi.

Carmen haaveili uudesta hiusväristä ja viimein hän päätti toteuttaa sellaisen kotioloissa. Pian toimenpiteen jälkeen alkoivat kuitenkin ongelmat, joiden myötä hänen päänsä alkoi paisua muodottomaksi.Kuva: SWNSKuva: SWNS

Lopulta nainen joutui vakavan allergisen reaktionsa takia päiväkausiksi sairaalaan ja hän menetti myös näkönsä hetkellisesti. Rowe oli kertomansa mukaan tehnyt pyydetyn ihotesti samalla aineella 48 tuntia ennen värjäystä, Daily Mirror uutisoi. Selvittyään tapauksesta nainen kommentoi lehdelle näyttäneensä aivan jalkapallolta. Tuotteen valmistaja on ilmoittanut tutkivansa tapausta.