Christina Hendricks pukeutui tiukkaan nahkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä.

Kerroimme äskettäin Jennifer Lopezin näyttävästä V-lehden kuvasarjasta, jossa hän poseerasi nyrkkeilyhenkisesti. Nyt Christina Hendricks poseeraa saman lehden uusissa kuvissa jousen ja nuolien kanssa. Katso kuvat tästä.

Uhmakkaan jousimies-asenteen omaksunut povipommi esiintyy kuvissa piukoissa nahka-asuissa, jotka tuovat esille tähden upean rintavarustuksen. Eräässä otoksista Mad Men -tähden yllä on tiukka nahkatakki, jonka avonaisesta kaula-aukosta vilahtaa kaistale pitsistä alusasua.

36-vuotias Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.