Kate Moss rohkeassa mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan, joita on voitu viime aikoina ihailla brasilialaisen Voguen kuvissa. Moss asteli vuosi sitten catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Nyt supermalli on räväyttänyt Another Man -lehden kansikuvassa poseeraamalla rinnat paljaana. 38-vuotias mallikaunotar näyttää kuvissa huomattavasti ikäistään nuoremmalta. Läpinäkyvässä Alexander McQueenin asussa ikuistettu nainen avaa paljaan sylinsä kameralle.

Huippumallille alastomuus ei ole tuntematon asia. Kuukausi sitten Moss nähtiin yläosattomissa myös italialaisen vaatemerkin Lui Jo:n mainoskuvissa. Viime vuonna hän poseerasi alastomana kuuluisassa Pirelli-muotikalenterissa.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.