Ei kai taas?! Povipommi Jordan aikoo levyttää jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Taannoin hän kokeili pariinkin otteeseen uraa myös laulajana, mutta tuloksena oli varsinainen mahalasku. Nyt neitokainen aikoo jälleen palata musiikkiuralle.

Katie kertoo Twitter-blogissaan palanneensa studioon yhdessä entisen poikaystävänsä Dane Bowersin kanssa. Mikäli studiosession myötä syntyy jotain julkaistavaa, on kyseessä Katielle jo neljäs yritys saada jalansijaa musiikkialalla. Povipommi hehkutti mikroblogissaan äänittävänsä parhaillaan uuden levynsä ensimmäistä singleä.

33-vuotias Price erosi viime vuoden lokakuussa itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista Leandro Pennasta lyhyen seurustelun päätteeksi. Sittemmin on/off -pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan jo ehtinyt palata yhteen. Ainakin he ovat hellitelleet toisiaan Twitter-viesteissään.