Olivian hyllyvät rinnat nousivat pääosaan – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset tähtien tekemät mainosvideot herättävät välillä naurua katsojien keskuudessa. Nyt brittiläisen GQ-lehden uusimmalle mainokselle voi hekottaa luvan kanssa, sillä se vetää tarkoituksella yli. Ryhmä huippukoomikkoja esiintyy lehden komedia-erikoisnumeroa mainostavassa videoklipissä.

Joukkoon on yllättäen mahtunut myös Cowboys & Aliens -elokuvasta tuttu kaunotar Olivia Wilde, jonka pomppivat rinnat aiheuttavat videolla komiikkaa. Nainen puristelee rintojaan sanojensa tahtiin, jolloin näyttää siltä kuin hänen rintansa puhuisivat.Kuva: YouTube

Erikoisella videolla nähdään muun muassa koomikot Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Paul Rudd, Owen Wilson, Chris Rock ja Robin Williams. Mieskoomikkojen ryhmä esittää videolla erikoisen äänishow’n, joissa näiden päästämiä outoja ääniä on leikattu yhteen rytmikkääksi kokonaisuudeksi.