Pariskunta yritti harrastaa seksiä koiran kanssa – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Monissa maissa seksi eläinten kanssa on kielletty laissa, mutta yhtä monesta maasta löytyy tämän asian kohdalta myös porsaanreikiä. Nyt eräs amerikkalainen pariskunta ja heidän ystävänsä ovat saaneet kuitenkin karvaasti huomata, että Arizonan osavaltiossa koiran kanssa pelehtiminen on laitonta.

Aviomies ja hänen vaimonsa sekä vaimon miespuolinen rakastaja ovat kaikki saaneet syytteet siitä, että he yrittivät saada koiraa harrastamaan seksiä. Kolmikko pidätettiin Phoenixissa, Arizonassa, kun poliisin peiteoperaatio paljasti erikoisen tapauksen, Splash News uutisoi.

Kolmikko oli neuvotellut kolmen viikon ajan erään kultaisen noutajan omistajan kanssa siitä, että koira olisi harrastanut seksiä vaimon kanssa miesten katsellessa vierestä. Asiasta oli sovittu etukäteen, mutta poliisit olivat vastassa, kun kolmikko saapui toteuttamaan suunnitelmaansa. Koiran omistajan palkkioksi oli sovittu se, että hän saa olla mukana katselemassa.