Poliisi etsii raiskaajaa – kuin ilmetty South Parkin Kenny

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikokset ja erityisesti seksuaalirikokset ovat aina vakavia asioita, mutta joskus niihinkin voi liittyä Suomessa jaettavien naurettavan lievien tuomioiden lisäksi myös muuta todella koomista. Nyt Pittsburghin poliisi etsii havainnekuvan avulla miestä, jota epäillään vakavasta seksirikoksesta.

Pittsburghin poliisi on julkaissut silminnäkijähavaintoihin perustuvan kuvan miehestä, joka tunkeutui 23-vuotiaan naisen kotiin. Kuvasta ei kuitenkaan saa juuri selvää miehen kasvonpiirteistä, mutta jotain muuta siitä on kuitenkin löydetty. Monien mielestä mies nimittäin muistuttaa kovasti South Park -animaatiosarjan Kennyä. Epäillyn iäksi on tosin ilmoitettu arviolta 30 – 35 vuotta.Kuva: Pittsburghin poliisiKuva: Comedy Central