Victorian enkelit kuumissa alusasukuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman kuumimmista tähdistä valtaosa on jossain uransa vaiheessa toiminut Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Yleensä malliura onkin lähtenyt jyrkkään nousuun vasta siinä vaiheessa. Siten ei ole ihme, että planeetan kuumimmat kaunottaret ovat Victorian enkeleitä.

Nyt joukko kuumimpia supermalleja on ikuistettu upeissa otoksissa Victoria’s Secretin kevätmalliston alusasuihin. Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio ja Erin Heartherton nähdään kuvissa upeissa bikineissään. The Sun -sivustolla on nähtävissä myös mallikaunotarten kiusoitteleva mainosvideo, jossa nämä esittelevät kevään kirkasväristä alusasumuotia. Katso kuvat tästä.

Alessandra Ambrosion yllä on fuksianpunainen alusasu, kun taas vaalea Candice esittelee upeaa vartaloaan limen värisessä asussa. Seksikkäästi kameraan tuijottava 22-vuotias Erin Heartherton on mustavalkoisessa alusasussaan joukon nuorin malli. 30-vuotias brasilialainen mallikaunotar Adriana Lima poseeraa myös Victoria’s Secretin toisen kampanjan kuvissa. Hänet nähdään muun muassa pronssinvärisessä alusasussa sekä pienissä sporttisissa alushousuissa.