Amy Childs upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Amy on kuvattu myös viime aikoina useasti Britannian yöelämässä julkkisystäviensä kanssa. Nyt nuori kaunotar kuvattiin rantalomallaan Portugalissa pienissä bikineissä. Aurinkolaseihin ja oliivinvihreisiin bikineihin sonnustautunut Amy näytti nauttivan kuvaajien huomiosta, sillä realitykaunotar muun muuassa poseerasi paparazzeille rantavedessä. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.