Kelly Bensimon saa yhä miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti olemalla mukana Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmassa. Pari vuotta sitten pahoinpitelystä pidätetty kaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Nyt Kelly Bensimon on kuvattu nauttimassa olostaan South Beachin rannoilla. Neitokainen ei lukeudu enää nuorimpiin mallikaunottariin, mutta siitä huolimatta hän osaa yhä edelleen kääntää myös nuorempien miesten katseet.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

42-vuotias amerikkalainen Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.