Mies ei maksanut velkaansa – nainen leikkasi peniksen irti veitsellä

Ohhoh! · Stara.fi

Vanha sanonta toteaa, että ”Velka on veli otettaessa, mutta veljenpoika maksettaessa”. Nyt Intiasta kantautuu tieto tapauksesta, jossa velka olisi kannattanut maksaa pois mahdollisimman pian. Nyt se voi nimittäin koitua lainaajan hengenmenoksi, sillä hänen peniksensä leikattiin irti veitsellä.

Biharin alueella sijaitsevassa Kemain kaupungissa asuva 35-vuotias Ram Biriksh Prasad oli lainannut eräältä naiselta 7.000 rupiaa, joita hän ei kuitenkaan onnistunut maksamaan takaisin, kun maksun aika tuli neljän kuukauden kuluttua. Rahat hänelle lainannut nainen pyysi miestä eräänä päivänä kotiinsa neuvottelemaan lainasta.

Tapaamiseen päästyään Prasad huomasi, että naisen seurassa oli tämän miespuolisia perheenjäseniä. Miehellä ei ollut maksaa rahoja takaisin heti, joten tilanteesta muistutukseksi nainen leikkasi perheenjäsentensä avustamana miehen peniksen veitsellä irti. Nyt mies taistelee hengestään sairaalassa, IANS uutisoi. Poliisi on ottanut kiinni naisen ja tätä avustaneet miehet.