Seksikkäimmät naisurheilijat listattiin – minne jäi Kiira Korpi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitoluistelija Kiira Korpi menestynyt viime vuosina hyvin seksikkäimpien sporttitähtien listoilla. Amerikkalainen urheilua ja viihdettä yhdistelevä amerikkalainen verkkolehti Bleacher Report on ollut jo pitkään ihastunut vaaleaan suomalaiseen ja myös The Chive noteerasi hänet seksikkäimpien listallaan.

Nyt suosittu äijäsivusto Guyism on julkaissut oman listansa seksikkäimmistä urheilijoista, mutta jostain syystä Kiira Korpi ei ole lainkaan mukana listalla. Jonkinlaista suomalaisväriä listalle tuo kuitenkin suomensukuinen freestyle-laskija Kristi Leskinen.

Vuonna Kiira valittiin Bleacher Report -julkaisussa Euroopan 16. seksikkäimmäksi naisurheilijaksi ja pian sen jälkeen koko maailman 23. seksikkäimmäksi urheilijaksi. Suomalaisneitokaisen takana ovat esimerkiksi amerikkalainen laskettelukaunotar Lindsey Vonn ja ruotsalainen jalkapallokaunotar Josefine Oqvist.