Teinipoika siivosi viimein huoneensa – löysi 62 000 euron lottokupongin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat joutuvat usein patistamaan etenkin teini-ikäisiä lapsiaan esimerkiksi siivoamaan sotkuisen huoneensa. Monet nuoret eivät kuitenkaan vanhempien pyynnöistä huolimatta siivoa sotkujaan, vaan saattavat esimerkiksi piilottaa vaatekasansa sängyn alle.

Nyt erään skotlantilaisen teinipojan uutisoitiin löytäneen jymy-yllätyksen huoneestaan siivouksen aikana. Hän nimittäin löysi huoneestaan lottokupongin, jossa oli jättivoitto. Sotkuisessa huoneessa asunut 19-vuotias Ryan Kitching oli saanut tarpeekseen äitinsä valituksista ja päättikin eräänä päivänä siivota huoneensa.

Teinipoika oli löytänyt sotkujensa seasta vanhan lottokupongin, jonka hän päätti viedä tarkistettavaksi ennen kuin se olisi päätynyt roskakoriin. Tesco-kaupassa työskentelevä Ryan ei ollutkaan uskoa silmiään, kun hänen kollegansa kertoi lottokupongin tarkistuksen jälkeen teinipojan voittaneen 50.000 puntaa, eli noin 62.000 euroa. Ryan onkin nyt kiitollinen äidilleen, joka pakotti hänet siivoamaan sotkuisen huoneensa.

– Äitini oli valittanut jo pitkään, että minun pitäisi siivota huoneeni. Erityiskiitokset äidilleni siitä, että hän pisti minut siivoamaan, Ryan kertoi The Daily Mail -lehdelle.