Kauhua lentokoneessa – leffatähti todisti kamppailua ilmassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuosituissa Bridget Jones -elokuvissa aikoinaan hurmannut brittinäyttelijä Colin Firth tunnetaan myös menestyselokuvasta The King’s Speech. Näyttelijä voitti viime vuonna roolistaan kyseisessä elokuvassa parhaan miespääosan Oscarin. Firthillä oli roolinsa myös tämän vuoden Oscar-gaalassa, nimittäin ehdokkaiden esittelijänä.

Nyt leffatähti on noussut otsikoihin Los Angelesista Lontooseen matkalla olleessa lentokoneessa sattuneen tappelun takia. 51-vuotias Firth oli matkustamassa Oscareista kotiin lapsiensa ja vaimonsa kanssa, kun British Airwaysin koneessa puhkesi tappelu kahden matkustajan välille. Tappelun kerrotaan alkaneen riitapukareiden välisestä varkausepäilystä.

Menestynyt näyttelijä ei kuitenkaan ottanut osaa tappelijoiden hillitsemiseen, vaan sen sijaan ainoastaan rauhoitteli lapsiaan. Lähde kertoo The Sun -lehdelle kuinka Firth oli välinpitämätön koneessa käynnissä olleelle kaaokselle.

– Colin Firth esitteli tavanomaista rauhallisuuttaan ja oli enemmän huolestunut lapsiensa ja vaimonsa hyvinvoinnista. Se oli paljon dramaattisempaa kuin mikään Oscareissa tapahtunut, lähde kommentoi lehdelle.

Koneen laskeuduttua Heathrowin lentokentälle tilanteen otti haltuun aseistautuneet poliisit. Tapahtumia todistamassa oli mukana muitakin julkkiksia, sillä myös brittimalli Jolie Kiddin raportoidaan olleen mukana dramaattisella lennolla.