Näyttelijäkomistuksen baarireissu: Fani oksensi päälle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-saksalainen näyttelijä Michael Fassbender nousi tunnetuksi Quentin Tarantinon Inglourious Basterds -elokuvaroolinsa myötä. Sittemmin Fassbender on nähty lukuisissa menestyneissä elokuvissa kuten Shame ja A Dangerous Method.

Fassbenderin uutisoitiin aiemmin tänä vuonna riehuneen eräissä julkkisjuhlissa, joista hänet heitettiin ulos turvamiehien voimin. Nyt näyttelijäkomistuksen baarireissu Lontoon yössä on noussut uutisotsikoihin. Eräs naispuolinen fani nimittäin oksensi Fassbenderin päälle baaritiskin edustalla.

– Michael on ollut ennen baarimikko, joten oksennus ei juurikaan hätkäyttänyt häntä. Hän vain pyyhkäisi oksennukset pois ja jatkoi iltaansa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Keira Knightley kertoi äskettäin juoneensa A Dangerous Method -elokuvan kuvauksissa Fassbenderin kanssa vodkashotteja. He nimittäin halusivat rentoutua viinan avulla ennen rajujen seksikohtausten kuvaamista. Elokuvassa Fassbenderin roolihahmo muun muuassa piiskaa Keiran esittämää seksiaddiktia.

Michael Fassbender voitti viime vuonna Venetsian filmifestivaaleilla parhaan miesnäyttelijän palkinnon Shame-elokuvaroolillaan. Fassbender tunnetaan myös Magneto-roolistaan elokuvassa X-Men: First Class. Seuraavaksi Saksassa asuva näyttelijä tullaan näkemään valkokankaalla Prometheus-elokuvassa Noomi Rapacen kanssa.