Rihanna Adelen musiikista: ”Masentavaa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Miestä rinnalleen etsivä Rihanna julkaisi viime viikolla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän kutsui tuhmia poikia sänkyynsä. Nyt 24-vuotias poptähti kertoi ihailevansa brittilaulajatar Adelea ja tämän musiikkia. Rihanna olikin täysin haltioissaan, kun hän oli tapasi häikäisevän Adelen Grammy-palkintogaalassa. 

Poptähti kertoi rakastavansa Adelen 21-hittialbumia, sillä Rihannan mukaan albumin lyriikat muistuttavat hyvin läheisesti hänen omaa elämäänsä. Rihanna ei kuitenkaan pysty enää kuuntelemaan erobiisejä pursuavaa albumia, sillä poptähden mukaan Adelen surumielinen musiikki masentaa häntä.

– Olen Adelen fani, sillä 21-albumi kosketti minua. Jouduin kuitenkin jossain vaiheessa lopettamaan levyn kuuntelemisen, sillä se alkoi masentamaan minua, Rihanna kertoi The Jonathan Ross -keskusteluohjelmassa.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.