BB-Iida Ketola meikkasi myös viidakossa – huonoin tuloksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Viidakon tähtöset -realityohjelman suomalainen versio käynnistyy pian televisioruuduissa Subilla. Mukana kisailemassa ovat myös julkkistähdet Martina Aitolehti ja Iida Ketola. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi neitokaiset ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Toimittaja Kim Rusi tiedusteli kaunottarilta kokemuksia sarjan kuvauksista ja viidakon majoituksesta. Martina kiisti meikanneensa koko kisan aikana, mutta Iida myönsi yrittäneensä meikata. Ehostamisesta ei kuitenkaan ollut juurikaan hyötyä.

– Kyllä meikkasin, mutta se oli aika turhaa kun ne oli viisi minuuttia ja sitten meikit suli naamaan. Kyllä siellä oli aika hirveännäköistä jengiä. Mä olin ainakin tukka punaisena. Siellä ei toi hygienisyys kukoistanut missään kohtaa. Ei ollut kyllä kattoa pään päällä koko sinä aikana, Iida totesi.

– Melkein koko aikana, Martina lisäsi.

Big Brother -kilpailussa taannoin mukana ollut Iida Ketola, eli BB-Iida, oli tuttu televisiosta jo ennen realitysarjaa. Hän oli ollut julkisuudessa juontotöiden lisäksi myös muiden muassa Rantalentis Deluxe -chattiohjelman vetäjänä ja Miss Bikini 2009 -finalistina. BB-taloon suunnatessaan Iida kertoi haaveilleensa missin ammatista, jotta saisi itselleen jääkiekkoilijapoikaystävän. Lisäksi hän paljasti olevansa kiinnostunut myös alastonkuvista ja alastonmallina toimimisesta.