Charlotte Casiraghi on seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monacon hallitsijaperheen naispuoliset jäsenet ovat tunnettuja kauneudestaan ja miespuoliset taas rajusta juhlimisestaan. Prinsessa Charlotte Casiraghi ei ole ryvettänyt nimeään kohuotsikoissa, sillä hän on yksi maansa tyylikkäimmistä edustajista. Nyt Charlotte on saanut vahvan jalansijan mallimarkkinoille.

Prinsessa Carolinen tytär ja Prinsessa Gracen tyttärentytär Prinsessa Charlotte Casiraghi on nyt kiinnitetty Guccin mainoskasvoksi. Hän on jo pitkään työskennellyt muodin parissa ja ollut lapsesta saakka kiinnostunut alasta. Nyt kaunotar siirtyy kuitenkin kameran takaa sen eteen ja huomion keskipisteeksi. Alla muutama otos aatelisesta kaunottaresta.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

25-vuotias Prinsessa Charlotte Marie Pomeline Casiraghi on Prinsessa Carolinen toinen lapsi. Hänen titteleitään ovat muun muassa Hannoverin Prinsessa ja Monacon Prinsessa. Charlotte on neljäs Monacon kruununperimysjärjestyksessä. Kaunottaren isoisä on ruhtinas Rainier ja isoäiti Prinsessa Grace.