Keanu Reeves sai hermoromahduksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Matrix-elokuvista tuttu tähti Keanu Reeves on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa. Lukuisia Hollywood-kaunottaria deittaillut näyttelijä on nyt paljastanut saaneensa hermoromahduksen 40-vuotiaana.

47-vuotias kanadalainen tähti kertoi, että hänelle 40 ikävuoden rajapyykki aiheutti suunnattomia vaikeuksia. Reevesille vaikeinta oli jättää lopullisesti nuoruus taakse.

– Sain hermoromahduksen. Se oli todella noloa, melkein jopa koomista. Minulle se oli kuin toinen murrosikä. Jouduin uudestaan pohtimaan suhdetta itseeni ja ympäröivään maailmaan, Keanu Reeves kertoi Independent-lehdelle.

Speed-elokuvastakin tuttu tähti kertoi ymmärtäneensä, ettei hän enää nelikymppisenä voinut bilettää samalla tavalla kuin nuorempana. Kun Reevesiltä kysyttiin lempiyökerhoa, hän vastasi olevansa jo liian vanha juhlimaan.

Tähti on hermoromahduksestaan huolimatta tehnyt joitain elokuvia viime vuosina. Vuonna 2012 Reeves kuvasi 47 Ronin ja Generation Um… -elokuvat, jotka menestyivät heikosti. Hän kuvaa parhaillaan Man of Tai Chi -elokuvaa, joka sijoittuu Pekingiin.