42-vuotias mallikaunotar yhä todella kuuma bikinihottis – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti olemalla mukana Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmassa. Pari vuotta sitten pahoinpitelystä pidätetty kaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Nyt Kelly Bensimon on kuvattu nauttimassa olostaan South Beachillä sijaitsevan hotellinsa uima-altaalla yhdessä Tinsley Mortimerin kanssa. Kaunottaret nauttivat auringon lisäksi myös paparazzien huomiosta, sillä molemmat poseerasivat innokkaasti kameroille.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

42-vuotias amerikkalainen Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.