Naiset ovat mieluummin isorintaisia kuin älykkäitä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nuorten naisten itsetuntoon vaikuttavista asioista keskustellaan usein julkisuudessa. Keskustelu varmasti myös jatkuu vielä vastaisuudessakin. Julkisuuteen on nyt tullut tutkimus, jonka mukaan 50 prosenttia nuorista naisista olisi mieluummin isompirintaisia kuin älykkäitä.

ANI-uutistoimisto kertoo tutkimuksesta, jonka kyselyyn osallistui yli tuhat 18-25 vuotiasta naista. Tutkimus paljastaa vastanneiden nuorten naisten pitävän ulkonäköä älykkyyttä korkeammassa arvossa. Tulosten mukaan vastanneista naisista noin 40 prosenttia olisi jopa valmis luopumaan älykkyydestään voidakseen olla haluamaansa vaatekokoa.

Lähes 60 prosenttia vastanneista myös uskoi, että miehet olisivat heistä romanttisesti kiinnostuneempia, jos heillä olisi isommat rinnat. Tutkimuksen tulokset huolestuttavat asiantuntijoita. Tämänkaltaisten ajattelutapojen pelätään johtavan syömishäiriöihin, sekä äärimmäisiin ratkaisuihin kuten plastiikkakirurgiaan.

– Nämä luvut osoittavat, että naiset yhä vihaavat kehojaan valtavissa mittasuhteissa, kommentoi asiaa Kat Banyard UK Feminista -järjestöstä.