X Factor -kaunottaren pienet pöksyt käänsivät katseet – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisan väitettiin äskettäin deittailevan räppäri The Dreamin kanssa, sillä pariskunta bongattiin treffeillä strippiklubilla. Nyt nuori naistähti kuvattiin Miamissa We Are Young -kappaleensa musiikkivideon kuvauksissa. Paparazzien kamerat kohdistuivat etenkin Tulisan takamukseen, sillä neitokainen oli valinnut ylleen hyvin lyhyet shortsit.Kuva: SplashKuva: Splash

Popkaunotar on viettänyt viime kuukausina aikaa Hollywoodin kermassa, sillä hän yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen hittilistoja. Hän on työstänyt musiikkia muun muuassa menestyneen räppäri-tuottaja Flo Ridan kanssa.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.