Idols-tähti Sini Tuominen paljasti blogissaan: ”Hankalaa on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailussa kisaillaan parhaillaan jo finaalivaiheita, ja yksi kisan suosikeista on Pirkkalasta kotoisin oleva 22-vuotias Sini Tuominen. Nyt hän on kertonut kuulumisiaan Idols-talosta omassa blogissaan.

Tällä hetkellä suosittu laulukilpailu vaatii finalisteilta runsaasti keskittymistä, mutta Sini yrittää parhaansa mukaan suoriutua samaan aikaan myös opiskelustaan. Se tuo omat haasteensa myös kisassa pärjäämiseen.

– Pitää tasapainoilla tän lauluhomman ja koulun välissä ja täytyy kyllä myöntää, että hankalaa on. Inhottavaa ku täytyy koulujutut jättää viime tinkaan ja täälä talossa ei juuri lepäämisestä kyllä oo tietoa, Sini Tuominen kirjoittaa blogissaan.

Samalla Sini paljastaa, että tällä viikolla laulajille on luvassa myös pari vapaapäivää. Idols-finalistien talossa meno on vauhdikasta, eikä nuori kaunotar pysy aina muiden kilpailijoiden vauhdissa mukana.

– 10 finalistia samassa talossa ja kaikki puheliaita ja tuntuu et ite oon aivan mummo kun en jaksa koko ajan mölytä ja riehua. Ehkä tää 22 vuotta on nyt se mummon ikä sitten, Sini jatkaa.