Rumer Willis mallin mitoissa – huikea takamus puhuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Julkkistähtien lapsista Rumer ja Scout ovat tehnyt myös julkista uraa, ja Rumer on nähty myös 90210-televisiosarjan tähtenä.

Rumer Willisin väitettiin taannoin seurustelevan High School Musical -komistus Zac Efronin kanssa. Nyt 23-vuotias näyttelijätär kuvattiin rohkeassa asussa The Diary of Preston Plummer -elokuvansa ensi-illassa. Hänen mekkonsa kaula-aukko ei nimittäin juurikaan peitellyt nuoren tähden rintamusta. Lisäksi kaunottaren rohkea puku oli hyvin kireähkö tämän takamuksen kohdalta.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Rumer Willis on amerikkalainen näyttelijätär, joka on esiintynyt jo useissa elokuvissa. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.