Tältä näyttää seksilelutehtaalla Kiinassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksilelujen suosio on noussut viime vuosina kovasti, ja samalla niiden hyväksyttävyys on kasvanut merkittävästi. Taannoin Britanniassa Boots-kauppaketju närkästytti konservatiiveja tuomalla seksilelut myymälöidensä hyllyille kaikkien nähtäville.

Nyt australialaisella verkkosivustolla nähdään kuvasarja, jossa nähdään harvinaista kuvamateriaalia Kiinassa Fenghuan kaupungissa sijaitsevasta Ningbo Yamein lelutehtaalta, jossa tehdään nykyisin leluja vain aikuiseen makuun. Katso kuvasarja tästä. Kuvat ovat valokuvaaja Jason Leen käsialaa.Kuva: Pictovista.blogspot.com.au

Yhtiö siirtyi aikuisten leluihin kolme vuotta sitten ja nyt se valmistaa kolmeatoista eri tuotetta esimerkiksi Japanin, Turkin ja Korean markkinoille. Viime vuonna yhtiö valmisti 50.000 pumpattavaa barbaraa.