Vanessa Hudgensista tuli blondi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Viime aikoina neitokainen on päätynyt viihdelehtien sivuille lähinnä bikinikuviensa ja romanssiensa merkeissä. Nyt tähden uusi hiustyyli on ikuistettu leffakuvauksissa.

E! Online -nettisivuston julkaisemassa Floridan Sacramentossa otetussa kuvassa näkyy tähden uusi tyyli. Hudgens on värjännyt tummat hiuksensa vaaleiksi, saaden aikaan hieman sotkuisen lopputuloksen. Mistään tähden omasta päähänpistosta ei kuitenkaan ole kyse, vaan muodonmuutos liittyy tämän kuvaamaan uuteen elokuvaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Spring Breakers -nimisessä elokuvassa tullaan näkemään Hudgensin lisäksi myös poptähti Justin Bieberin tyttöystävänä tunnettu laulaja-näyttelijä Selena Gomez. Naiskatsojien iloksi myös näyttelijäkomistus James Franco tulee tähdittämään parhaillaan kuvattavaa elokuvaa.

Vanessa Hudgens erosi taannoin poikaystävästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään kaunotar seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä-laulaja kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvassa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.