Komediatähti yllätti: Paljasti takapuolensa kuvaajille! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen koomikko ja televisiotähti Andy Dick ei ilmeisesti pitä kovinkaan paljon paparazzeista, joiden kohteeksi hän tosin joutuukin vain harvakseltaan. Nyt Andy on kuitenkin huomannut hänen tekemisiään ikuistavat kameramiehet ja päättänyt järjestää pienen yllätyksen.

Andy Dick ja hänen ystävänsä Kato Kaelin olivat hengailemassa Beverly Hillsissä, kun Andy huomasi paparazzin. Välittömästi hän päätti paljastaa kuvaajille peppunsa.



Kuva: Splash



Kuva: Splash

46-vuotias Andy Dick on suosittu amerikkalainen televisiotähti ja muusikko. Hän tuli alunperin tunnetuksi Ben Stiller Show -ohjelmasta, mutta on tehnyt pitkän uran myös NewsRadio-ohjelmassa. Andy isännöi MTV-kanavalla myös omaa Andy Dick Show -ohjelmaansa.