Jessica Simpsonin alastonkuva päätyi lehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa.

Nyt viimeisillään raskaana oleva laulajatar poseeraa alastomana Elle-lehden kannessa. Kuva on saanut innoituksensa alunperin Demi Mooren alkuun panemasta trendistä, jota ovat seuranneet sittemmin myös esimerkiksi Halle Berry ja Britney Spears.

31-vuotias Simpson on tällä hetkellä kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.