Viihdemaailman seksikkäin vilautti paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi Askmen.com -julkaisussa äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä 11-vuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen vartalostaan.

37-vuotias tähti poseeraa parhaillaan huipputimmissä kunnossa Men’s Style -lehden kannessa. Kaunotar ei ole pukenut ainakaan liikaa päälleen, sillä hänellä ei ole lainkaan housuja ja paitakin on auki. Alta paljastuukin paljasta pintaa ja seksikkäät alusasut.

Kate Beckinsale ja Len Wiseman ovat olleet naimisissa jo seitsemän vuoden ajan. Beckinsalella on aikaisemmasta liitostaan näyttelijä Michael Sheenin kanssa tytär, Lily Mo. Beckinsale on edelleen timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin toista mieltä hänen vartalostaan.