Samantha Fox saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla supersuosioon Touch Me -hitillään ympäri maailmaa noussut laulajatähti Samantha Fox oli kiistattomasti yksi aikansa suosituimmista poptähdistä. Hänen antinsa keskittyi musiikin lisäksi lähinnä kahteen muhkeaan ulkomusiikilliseen seikkaan. Fox oli nimittäin aikansa tunnetuin povipommi.

Viime vuosina useampaankin otteeseen Suomessa esiintynyt Samantha Fox on jälleen saapumassa esiintymään maahamme. Tänään uudesta artistikiinnityksestä ilmoitti Saaristo Open -festivaali, jonka lavalle Fox nousee perjantaina 8. kesäkuuta. Foxin lisäksi esiintymässä ovat muun muassa Uriah Heep, Within Temptation, Alexandra Stan, Elokuu, Yö, Viikate, Apulanta ja Kaija Koo.Kuva: TwitterKuva: Twitter

45-vuotias Samantha Fox sai pari vuotta sitten Thaimaassa hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan. Tuolloin laulaja kertoi Sunday Express -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka.