Ällistyttävät kuvat Australian tulvista – kaupunki peittyi hämähäkinseittiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaakkois-Australiaa ovet jo parin viikon ajan piinanneet harvinaisen rajut tulvat. Sydneyn ja Melbournen kaupungeissa tilanne on ollut koko ajan normaali, mutta maaseudulla lähes katastrofaalinen. Tuhannet asunnot ja maatilat ovat kokonaan tulvan keskellä.

Wagga Waggan kaupungissa asukkaat ovat saaneet samalla todistaa hämmentävää luonnon esitystä, kun miljoonat hämähäkit ovat paenneet tulvia ja kokoontuneet hyvin tiiviiksi yhteisöksi. Tämä on puolestaan aiheuttanut sen, että alue on kirjaimellisesti peittynyt hämähäkinseittiin. Katso kuvat tästä.

Suuri osa hämähäkeistä on ihmisille vaarattomia Golden Orb Spider -hämähäkkejä, jotka punovat paksuja valkoisia ja lähes silkkiharsolta näyttäviä verkkoja. Näky alueella onkin ollut kuin tieteiselokuvasta. Tilanteen positiivinen puoli on, että tulvien jälkeen seitit pitävät hyttysten määrän alueella alhaisena.