Mies asensi kuuntelulaitteen vaimonsa sänkyyn – uskomaton selitys

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Avioero voi monesti muuttua likaiseksi peliksi puolisoiden kinastelun takia. Nyt amerikkalaismies on päässyt otsikoihin mentyään askeleen pidemmälle erotessaan vaimostaan. Pennsylvanialainen Wayne Comet Cripe oli nimittäin tarkkaillut vielä silloisen vaimonsa seksielämää kuuntelulaitteen avulla.

AP-uutistoimisto kertoo, kuinka pariskunta oli eroamassa – mutta he silti vielä jakoivat yhteisen talonsa. Erillisissä makuuhuoneissa nukkuneet puolisot olivat todellakin eroamassa, sillä naisella oli jo uusi mies. 66-vuotias Cripe pääsikin vaimonsa seurustelusuhteen ansiosta lähempiin tuttavuuksiin virkavallan kanssa.

Kateellinen aviomies oli nimittäin asentanut tulevan ex-vaimonsa sängyn alle kuuntelulaitteen, jolla hän tarkkaili naisen seksielämää. Nainen oli kuitenkin löytänyt laitteen sänkynsä alta, ja hän ilmoitti asiasta poliisille. Kuulusteluissa mies ei myöntänyt vakoilleensa vaimoaan omaksi huvikseen – vaan kuullakseen, milloin kannattaa pysyä poissa kotoa.

Cripe perusteli eriskummallista tekoaan kertomalla poliiseille, että oli kyllästynyt kuulemaan vaimonsa rakastelun ääniä ollessaan kotona. Omalaatuinen suunnitelma meni kuitenkin pieleen, sillä miehen mukaan laite ei edes toiminut.