Uskomaton piilopaikka: Nainen piiloutui henkilöauton seinän sisään!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on paljon laittomia siirtolaisia, joista suurin osa tulee Mexikon ja Väli-Amerikan alueelta. Nyt maan rajaviranomaiset ovat saaneet kiinni erään meksikolaisnaisen, joka yritti matkustaa salaa rajan yli erikoisessa paikassa.

Kalifornian San Diegon rajavartiosto nimittäin löysi naisen piiloutuneena tila-auton muoviseinien välissä. Nainen jäi kiinni, kun rajavartiosto pysäytti autoa kuljettaneen miehen ja alkoi tutkimaan epäilyttävää tila-autoa.Kuva: Yhdysvaltojen tulliKuva: Yhdysvaltojen tulli

Rajavartioston mukaan nainen oli maannut tila-auton takaosan muovipaneelin sisällä. 43-vuotiasta auton kuljettajaa syytetään ihmissalakuljetuksesta ja meksikolaisnainen tullaan karkoittamaan.

Yhdysvaltojen rajavartiosto sai viime viikonlopun aikana kiinni ihmissalakuljettajien lisäksi 5,9 miljoonan dollarin edestä huumelasteja.