Härmä kerännyt jo yli 100 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme viikkoa sitten ensi-illassa ollut romanttinen puukkowestern, JP Siilin elokuva Härmä, on kerännyt jo yli 100.000 katsojaa. Esimerkiksi Kauhavalla kaikki katsojat eivät ole mahtuneet teatteriin, vaan elokuvalle on täytynyt järjestää ylimääräisiä näytöksiä.

 

– Alusta saakka tavoitteemme oli tehdä suuren yleisön elokuva, jossa on jokaiselle jotakin; toimintaa, rakkautta, suuria tunteita, tähtinäyttelijöitä ja silmiä hivelevää luontokuvausta. Olemme erittäin onnellisia, että koko Suomi on löytänyt Härmän, iloitsevat tuottajat Olli Haikka ja Jarkko Hentula.

Viime viikkojen katsotuin aikuisten elokuva on aiheuttanut erityistä kuhinaa Pohjanmaalla, etenkin Kauhavalla. Eräänä iltana jopa 50 kauhavalaista oli turhaan yrittänyt mahtua jo täynnä olleeseen teatteriin. Elokuvan kuvauspaikkakunnalla Härmä on kerännyt jo poikkeukselliset 2.500 katsojaa.

Härmän on ideoinut, käsikirjoittanut ja ohjannut JP Siili. Elokuvassa nähdään suuri joukko tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä, pääosissa roolitöistään kehutut Lauri Tilkanen, Mikko Leppilampi ja Pamela Tola. Musiikin elokuvaan on säveltänyt Tuomas Kantelinen.