Paris Hiltonin povi yllätti synttäribileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Pitkin maailmaa matkustellut perijätär aikoo kuitenkin pian tehdä paluun julkisuuteen toden teolla, sillä neitokainen on paljastanut palaavansa musiikkibisnekseen.

Musiikkiuralle paluuta odotellessa Paris on nyt osallistunut Kathy-äitinsä syntymäpäiville varsin paljastavassa cocktail-mekossa, joka paljasti pintaa erityisesti rintamuksesta.Kuva: Splash

Nyt Paris on kuitenkin bongattu juhlimassa 1 Oak -yökerhossa Las Vegasin Mirage-hotellissa. Biletysseurana olivat pikkusisko Nicky ja ex-poikaystävä Brandon Davis. Paikalla juhli myös Katy Perry, jota ei kuitenkaan saatu kuviin. Ravintolassa olleet kaksi miestä jäivät nolosti kiinni siitä, että he tuijottelivat ja osoittelivat Hiltonin takamusta, koska juuri samalla hetkellä tilanne tallentui valokuvaan.Kuva: Splash

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.