55 miljoonaa voittanut antaa kaverilleen 1,3 miljoonaa – äidille ei penniäkään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme taannoin, kuinka Britanniassa eräs nuori pairskunta voitti Euro Millions -lotossa 45 miljoonaa puntaa, eli noin 55 miljoonaa euroa. Nottinghamshiren kaupungissa asuvat 22-vuotiaat Cassey Carrington ja Matt Topham tyrmistyivät huikeasta voitostaan.

Nyt kihlapari on kertonut, miten he aikovat rahojaan käyttää. The Sun -lehden mukaan pariskunta aikoo antaa huimaavat 1,3 miljoonaa puntaa parhaalle ystävälleen, Eddie Smith -nimiselle opiskelijalle. Köyhät opiskelijapäivät ovatkin siis Eddien osalta ohi – euroissa summa on noin 1,5 miljoonaa.

Anteliaat lottovoittajat ovat tunteneet opiskelijan lapsuudesta saakka. Pariskunta kertoo myös, että he aikovat lahjoittaa huikeasta voittosummastaan myös muille läheisilleen. Julkisuuteen on kuitenkin noussut eräs, joka joutuu jäämään nuolemaan näppejään – nimittäin Matt Tophamin äiti.

Matt on ollut riidoissa äitinsä Julien kanssa jo seitsemän vuotta, eivätkä äiti ja poika ole puheväleissä. Syyksi lottovoittaja on kertonut tämän vanhempien vaikean avioeron. Nyt Julie on kuitenkin noussut julkisuuteen sanoen, että haluaisi ainoastaan nähdä poikaansa. Matt on kommentoinut asiaa sanomalla, ettei hänen äitinsä saisi edes tavata lapsia, joita hän saattaa tulevaisuudessa kihlattunsa kanssa hankkia.