Brittimies on Kim Jong-ilin kaksoisolento – ei saa siksi naisia – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime vuoden loppupuolella kuollut Kim Jong-il tuli koko maailmalle tunnetuksi Pohjois-Koreaa johtaneena diktaattorina. Nyt maailmalla uutisoidaan miehestä, jonka rakkauselämä kärsii edesmenneen diktaattorin takia. Epäonninen William Cheong nimittäin sattuu ulkonäöltään muistuttamaan Kim Jong-iliä.

The Sun -lehti kertoo, kuinka 43-vuotias lontoolainen Cheong on yhä naimaton – ulkonäkönsä takia. Mies kun näyttää aivan Kim Jong-ililtä, ollen jopa tismalleen saman pituinen kuin edesmennyt diktaattori. Brittimies kertoo lehdelle, kuinka hänen ulkonäkönsä häiritsee naisia. Katso kuvat tästä.

Mies oli toivonut Jong-ilin kuoleman parantavan hänen tukalaa tilannettaan, mutta hän oli valitettavasti väärässä. Cheongin ystävät kehuvat tätä erittäin mukavaksi mieheksi, joka vain haluaa jakaa elämänsä jonkun kanssa.

Lohdutuksekseen mies ei kuitenkaan työrintamalla koe hyljeksintää – mies on jopa saanut töitä näyttelijänä ulkonäkönsä takia. Mies on muun muassa esittänyt itse Kim Jong-iliä tanskalaisen puhelinyhtiön mainoksessa. Päivätyökseen mies kuitenkin toimii putkimiehenä Lontoossa.

– Se on hyvä asia sivutyössäni näyttelijänä – mutta ei niin hyvä asia rakkauselämälleni, yksinäinen Cheong kommentoi lehdelle.