Ranskalaismalli kaunottaresta hirviöksi – varoittava esimerkki kauneusleikkauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Starassakin on viime aikoina nähty jonkin verran kuvia kauneusleikkausten karmaisevista tuloksista, sillä monet tunnetutkin tähdet ovat pilanneet kasvonsa lopullisesti liiallisilla operaatioilla. Heidän joukkoonsa on nyt liittynyt ranskalainen – entinen – mallikaunotar Emmanuelle Beart.

Emmanuelle Beart on nimittäin pilannut kasvonsa siten, että takavuosien kaunottaresta on muodostunut kauneusleikkausten myötä todellinen hirviö. Neitokainen on itsekin samaa mieltä, ja nyt hän on aloittanut kampanjoinnin kauneusleikkauksia vastaan. Kampanjointi onkin helppoa, sillä Beartin ei tarvitse esittää väitteidensä tueksi mitään muuta kuin oman itsensä.

– Ensimmäiseksi leikkautin suuni, kun olin 27-vuotias. En olisi tehnyt sitä jos olisin ollut tyytyväinen suuhuni, nykyisin 47-vuotias Emmanuelle Beart kertoi Le Monde -lehdelle.Kuva: SplashKuva: Splash