Lola Ponce vauhdikkaissa vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta nyt hänen rantakuvansa on noteerattu laajasti. Tumma neitokainen kuvattiin nimittäin nauttimassa lomastaan Miami Beachilla.

Lola Ponce nähtiin viettämässä vauhdikasta päivää meren aalloissa poikaystävänsä Aaron Diazin kanssa esimerkiksi pallopelien tiimellyksessä. Samalla rannan miehet tuskin kykenivät välttämään neitokaisen ihastelemista, ja pian myös paparazzit saapuivat paikalle. Bikinien sijaan Lolalla oli tällä kertaa yllään yksiosainen uimapuku.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

29-vuotias Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä George Clooneyn kanssa.