Helsingin BoomBox Festival julkaisi uusia esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Suvilahdessa 15. – 16. kesäkuuta järjestettävä BoomBox Festival on julkistanut uusia esiintyjiä.

Hiphop-festivaalin lauteille tulee nousemaan aiemmin julkaistujen esiintyjien lisäksi esimerkiksi ainoan kesäkeikkansa Helsingissä heittävä SMC Lähiörotat, kevään ykköshitin julkaissut Elokuu ja supersuosittu ja palkittu kesäklubi Kuningassoundi, joka tarjoaa festarikansalle tilaisuuden nauttia kesätunnelmasta Nopsajalan, DJ Hermannin (aka Svengali), Mac Icen ja vierailevien tähtien seurassa.

Artistikattausta täydentävät myös aina ajankohtaiset Edu & Davo, Eevil Stöö & DJ Kridlokk sekä Kajo ja Kosola. Viikonlopun aikana kolmella lavalla esiintyy yhteensä yli kolmekymmentä artistia, joiden lisäksi oheisohjelmaa löytyy beatboxauksesta breakdanceen.

BoomBox Festivalilla esiintyvät myös aiemmin varmistetut Brädi, Cheek, Fintelligens, Gracias, Jare & Villegalle, Kemmuru, Lord Est, Mikael Gabriel, Notkea Rotta, Paleface, Puhuva Kone, Redrama, Ruger Hauer, Ruudolf, Steen 1 Orkestra, Stig, Teflon Brothers, Timo Pieni Huijaus, Uniikki ja Jätkäjätkät.