80-luvun superbändi Europe julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen stadionrockin pioneeri Europe julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa Bag of Bones 25. huhtikuuta. Albumin on tuottanut legendaarinen Kevin Shirley. Ensimmäinen single tulevalta albumilta on Not Suppose To Sing The Blues.

Yhtyeen edellisestä Last Look of Eden -albumista on kulunut kolme vuotta. Tuleva uusi albumi on äänitetty Atlantis Studioilla yhdessä tuottaja Kevin Shirleyn kanssa, joka vastaa myös albumin miksauksesta. Shirley on lisännyt soundiin ärhäkkyyttä sekä bluesin vaikutteita verrattuna Europen aikaisempaan tuotantoon. Näihin elementteihin kun yhdistettiin laulaja Joey Tempestin mahtipontinen laulu sekä John Norumin isot kitarasoundit, tuottaja Shirley sai aikaiseksi albumille haluamansa maailmanluokan äänimaailman.

Albumilla vierailevat perkussioissa Kissin studiorumpalina toiminut, nykyisin Late Show with David Letterman-talk shown housebändissä soittava Anton Fig sekä bluesrockkitaristi Joe Bonamassa, joka soittaa slide-kitaraa albumin nimikkoraidalla Bag of Bones. Kevään ja kesän aikana Europe tekee muutaman valikoidun festarikeikan.