Lesboksi epäilty Kelly Clarkson löysi viimein poikaystävän

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähden rakkauselämää on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan, sillä Clarksonin on väitetty muun muuassa olevan lesbo.

Kelly Clarkson kertoi taannoin lesbohuhujen pilanneen hänen rakkauselämänsä. Staran haastattelussa Kelly ihmetteli mistä moiset huhut olivat alunperin saaneet alkunsa, sillä ne tuottivat ongelmia poikaystävän löytämisessä.

– En tiedä mistä lesbohuhut ovat saaneet alkunsa, mutta ne eivät ainakaan auta. Ihmiset ajattelevat, että minä olen homoseksuaali, eikä se auta minua lainkaan, Kelly Clarkson valitteli tilannettaan Staralle.

Nyt 29-vuotiaan poptähden sinkkuelämän kerrotaan kuitenkin jääneen viimein taakse, sillä neitokainen seurustelee nykyisin erään kollegansa poikapuolen Brandon Blackstockin kanssa.

Brandon Blackstock on 56-vuotiaan kantrilaulaja Reba McEntiren poikapuoli sekä kantritähti Blake Sheltonin manageri. Pariskunta bongattiin äskettäin yhdessä Grammy-gaalan jatkojuhlissa. Kelly Clarkson kertoi vastikään haastattelussa poikaystävänsä ymmärtävän hänen uransa haasteita, koska Blackstock toimii bisnesalalla.

– Hän ymmärtää, että teen todella paljon töitä. Se helpottaa suhdettamme, Clarkson kertoi TasteofCountry-sivustolle.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.