Ke$ha Twitter-blogi hakkeroitiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Äskettäin neitokainen yllätti faninsa liimaamalla päähänsä kultaisia nastoja.

Nyt 24-vuotias laulajatähti on joutunut hakkereiden uhriksi. Hakkerit nimittäin kirjoittivat popparin Twitter-blogissa viestin, jonka mukaan Ke$han single julkistettaisiin vain ”tuntien päästä.” Poptähti huomasi kuitenkin pian tekaistun viestin blogissaan ja kertoi faneilleen joutuneensa hakkeroinnin uhriksi.

– Senkin eläimet!!! Blogini hakkeroitiin. Single ei ole tulossa vielä ulos ja lupaan, että te olette ensimmäiset, joille kerron siitä! Ke$ha kirjoitti Twitter-blogissaan.

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.