Nainen halusi näyttää animetytöltä – 136 000 dollaria kauneusleikkauksiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kauneusleikkauksien avulla ihmiset voivat muuttaa vartalostaan tai kasvoistaan mielensä mukaisen. Nyt eräs singaporelainen muotisuunnittelija on tuhlannut omaisuuden kauneusleikkauksiin erikoisen tavoitteensa takia.

29-vuotias Jacqueline-niminen nainen on nimittäin muokannut itsestään animetytön kymmenellä kauneusleikkauksella. Nainen onkin jo tuhlannut muodonmuutos-prosessiinsa 136.000 dollaria. Jacquelinen mukaan hän innostui anime-ideasta, kun hän ei onnistunut pudottamaan painoaan.

Naisen mukaan hän oli ollut laihdutuskuurilla kahden vuoden ajan, mutta hän onnistui pudottamaan painoaan vain kuuden kilon verran. Kuuriinsa pettynyt Jacqueline päättikin muokata itsestään täysin uuden ihmisen kauneusleikkauksien avulla. Neitokainen muun muuassa halusi tehdä kasvoistaan sydämen muotoiset.

– En kertonut tarinaani kuuluisuuden takia. Haluan auttaa muita naisia tulemaan kauniiksi tai jopa kauniimmaksi kuin minä, Jacqueline kirjoitti blogissaan Sin Chew Daily -lehden mukaan.