Nuoret leffakaunottaret 90-luvun teinipissiksinä – kuvausryhmäkin kuolasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Viime aikoina neitokainen on päätynyt viihdelehtien sivuille lähinnä bikinikuviensa ja romanssiensa merkeissä.

Vanessa Hudgens kuvattiin äskettäin Spring Breakers -elokuvansa kuvauksissa blondina. Nyt elokuvan nuoret tähdet on ikuistettu 90-luvun alkupuolella kovassa huudossa olleissa asukokonaisuuksissa, ja paparazzikuvien perusteella kuvausryhmän jäsenet eivät onnistuneet välttämään neitokaisten muotojen tuijottamista.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Kuvissa muun muuassa nähdään teinitähti Vanessa Hudgens ja Ashley Benson.

Vanessa Hudgens erosi taannoin poikaystävästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään kaunotar seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä-laulaja kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.

Uusimmat