Varkaat kiinni rysän päältä – tekivät typerän virheen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikolliset ihmiset edustavat tunnetusti lähes poikkeuksetta keskimääräistä tyhmempää kansanosaa. Viime aikoina maailmalla poliisi on saanut käsiinsä useita rikollisia, jotka ovat jääneet kiinni esimerkiksi Facebook-kirjoitustensa takia.

Nyt eräiden varkaiden uutisoitiin jääneen nolosti kiinni autovarkaudestaan Ruotsissa. Helsingborgs Dagblad –lehden mukaan poliisit nimittäin löysivät 21 – 23 –vuotiaat varkaat nukkumassa varastetussa autossaan. Autovarkaat jäivät kiinni, kun poliisit huomasivat auton vilkkaan risteyksen luona vaarallisesti parkkeerattuna.

Poliisit herättivät torkuilla olleet autovarkaat, joista toinen oli pidätyksen aikaan voimakkaasti päihtynyt. Poliisien kuulusteluissa selvisi, että toinen autovaras oli käyttänyt huumeita. Varkaiden uskotaan varastaneen auton läheisen maatilan pihalta. Autovarkaat päästettiin vapaaksi neljän tuntia kestäneiden kuulusteluiden ja tutkimusten jälkeen.