Äiti hakkasi poikansa huumekauppiaan pesäpallomailalla

Ohhoh! · Stara.fi

Oikeuden ottaminen omiin käsiin on usein kyseenalaista ja jopa laitonta. Joissain tapauksissa kansalaiset suhtautuvat siihen kuitenkin yllättävän positiivisesti. Tällä kertaa tällainen tapaus on tullut ilmi, kun perheenäiti hakkasi poikansa huumekauppiaan pesäpallomailalla.

Yhdysvaltojen Missourin osavaltiossa asuvan Gavanin perheen äiti sai tietää, että hänen poikansa käyttää huumeita. Niiden myyjäksi paljastui 21-vuotias nuori mies.

Tämän jälkeen äiti ei ilmoittanut asiasta poliisille, vaan sen sijaan hän otti mukaansa alumiinisen pesäpallomailan ja lähti tapaamaan nuorukaista, Chicago Sun Sentinel uutisoi. Nyt äitiä odottaa syyte törkeästä pahoinpitelystä, sillä hän oli painottanut sanomaansa pesäpallomailalla. Parhaillaan Yhdysvalloissa pohditaankin mihin saakka oman käden oikeuden voi viedä.