Nicole Eggertin hurja muodonmuutos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositussa Baywatch-televisiosarjassa esiintynyt Nicole Eggert aloitti uransa jo viisivuotiaana, kun hän pääsi näyttelemään Johnson’s vauvashampoo-mainokseen. Sittemmin vaalea povipommi on tähdittänyt kymmeniä elokuvia.

Kaunottaren tuorein elokuvarooli on vuodelta 2010. Nyt Baywatch-sarjan myötä povipommiksi tituuleeratun Nicole Eggertin hurja muodonmuutos ihmetyttää. Treenatusta vartalostaan suitsutusta taannoin saanut 40-vuotias tähti on nimittäin nykyään aikaisempaa rehevämmässä kunnossa. Katso kuvat tästä.

Näyttelijätär sai taannoin lapsen, eikä hän ole raskautensa jälkeen tavoitellut Baywatch-povipommin vartaloaan. Hänet nähtiin kuitenkin äskettäin Celebrity Fit Club -realityohjelmassa, jossa ylipainoiset julkkikset yrittävät pudottaa painoaan kunto-ohjaajien avulla.

Kaliforniassa varttunut Nicole Eggert kilpaili jo nuorena erinäisissä missikilpailuissa, joiden myötä hän sai itselleen agentin. Kahdeksanvuotiaana neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Rich and Famour -elokuvassa. Hänet on nähty myös TBS-kanavan The Real Gilligan’s Island -realitysarjassa. Nicole Eggert synnytti viime vuonna toisen tyttärensä.